Ontdek het Groene Hart op zijn mooist. Als je van natuur houdt dan ben je in de gemeente Reeuwijk-Bodegraven op het juiste adres. Met de mooie wandel en fietsroutes kun je heerlijk genieten van de omgeving. Ben je liever op of in het water? Dan is de Reeuwijkse Plassen echt een plek voor jou!

Fietsroutes

Fietsen door het Groene Hart, betekent puur genieten van de natuur. Bodegraven-Reeuwijk beschikt over mooie fietsroutes die je meenemen in deze prachtige omgeving. Na een gezellige fietstocht kun je genieten van een heerlijke pannenkoek bij Pannenkoekerie ’t Veldhuis.

Fietsen - Reeuwijk-Bodegraven
Wandelroutes

Wandelroutes

Vind je het leuk om uren door de polders te wandelen? Ben je een liefhebber van vogels en het mooie groene landschap? Dan zijn de wandelroutes in Bodegraven-Reeuwijk echt iets voor jou! Geniet na het wandelen van een heerlijke pannenkoek bij Pannenkoekerie ’t Veldhuis.

Vaarroutes

Wil jij Reeuwijk op zijn best ontdekken? Dan is de Reeuwijkse Plassen een echte aanrader. Kom heerlijk tot rust op de boot of ontdek de omgeving per sup of kano. Heb jij na een ontspannen en verkoelende dag op het water geen zin meer om te koken? Maak je dan geen zorgen, want ons restaurant is 6 dagen per week geopend.

Water Reeuwijk

Reserveren

Na een relaxte dag in het Groene Hart kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek bij Pannenkoekerie ’t Veldhuis. Een pannenkoekenboerderij met speelweide, mini kinderboerderij en gedeeltelijk overdekt terras gericht op het zuiden, zodat u in het vroege voorjaar onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het voorjaarszonnetje.