Is het mogelijk om als groep bij elkaar te zitten en is er groepskorting?
Bij Pannenkoekerie ’t Veldhuis zit je altijd als groep bij elkaar, dat is wel het gezelligs namelijk. Wij bieden graag voor onze gasten een eerlijke prijs en geven daarom geen extra groepskorting. Wel kunnen we afspraken maken over eventuele extra gerechten.

Hebben jullie cadeaubonnen?/accepteren jullie dinercheques?
Pannenkoekerie ’t Veldhuis beschikt over zijn eigen cadeaubonnen en kortingsbonnen die je bij ons restaurant kunt kopen. Wij accepteren niet andere bonnen zoals de VVV Cadeaubon en dinercheques.

Ik heb een allergie
Geen probleem! Ook voor jouw bakken we graag een heerlijke pannenkoek, geef het aan bij de bediening zodat wij er rekening mee kunnen houden. Wij beschikken over lactose- en gluten vrije pannenkoeken.

Kan ik op rekening betalen?
Helaas is het bij ons niet mogelijk om op rekening te betalen. Wel is het bij ons mogelijk om te pinnen of contant te betallen.

Is het mogelijk om met creditcard te betalen?
Helaas is het bij ons niet mogelijk om met creditcard te betalen. Wel is het bij ons mogelijk om te pinnen of contant te betallen.

Is jullie restaurant rolstoel toegankelijk?
Ook dat is geen probleem voor ons, u kunt via een aparte ingang het restaurant in en wij beschikken over een speciale toilet.

Bieden jullie veel voor kinderen?
Pannenkoeken eten met u kinderen? Dan bent u op de juiste plek, wij bieden een uitgebreid speelweide met o.a. een springkussen en mini-kinderboerderij aan. Ook met minder mooie dagen kunnen de kinderen zich perfect vermaken in de kinderspeelhoek.

Krijg ik korting om mijn verjaardag?
Momenteel nog niet, maar wij zorgen er wel voor dat jij de lekkerste pannenkoek krijgt van het restaurant.

Is het verplicht om te reserveren?
Het is niet verplicht maar wel zo handig, vol = vol en het zou zonden zijn als u niet meer kunt genieten van een heerlijke pannenkoek daarom raden wij aan minimaal een dag van te voren te reserveren via onze site, telefoon of in ons restaurant.

Kan ik bij jullie komen werken?
Word jij de nieuwe horeca topper van Pannenkoerie ’t veldhuis? Solliciteer dan direct via onze site. Wij nemen alleen mensen aan in de biedingen van 17 jaar of ouder.

Ik heb geen bevestiging ontvangen
Oei, staat die niet toevallig in uw spam folder? Zo niet bel even naar ons restaurant wij lossen het graag voor u op!

Ik heb een klacht waar kan ik terecht?
Dat is niet fijn om te horen, wij lossen dit graag voor u op! U kunt dit aangeven aan ons personeel, telefonisch, via de mail of via onze livechat op Facebook.

Doen jullie aan acties?
Wij doen zeker aan acties, o.a. met de Najaarsmarkt in Bodegraven en het gehele jaar door geven wij pannenkoek arrangementen weg als je een review achter laat!