Over Pannenkoekerie 't Veldhuis

Op een prachtige locatie midden in het Groene Hart vindt u Pannenkoekerie ’t Veldhuis. Een pannenkoekenboerderij met speelweide, mini kinderboerderij en gedeeltelijk overdekt terras gericht op het zuiden, zodat u in het vroege voorjaar onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van het voorjaarszonnetje.

In ons restaurant vindt u 170 zitplaatsen. Op ons vernieuwde terras met serre, uitkijkend over de speelweide waar uw kinderen heerlijk kunnen vertoeven, vindt u nog eens 170 zitplaatsen. Er is binnen tevens een sfeervol ingerichte opkamer met openhaard.

De pannenkoekerie heeft een ongedwongen sfeer en biedt gezelligheid voor jong en oud. Het restaurant is rolstoelvriendelijk.

Overons
Overons2

Terras

Het terras met 170 zitplaatsen van onze sfeervolle eetgelegenheid ligt direct op het zuiden midden in het Groene Hart, waardoor u al in het vroege voorjaar kunt genieten van de eerste zonnestralen.

Aangrenzend aan het terras is de speelweide, waar uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. De speelweide heeft een groot springkussen, een klim- en klautertoren met een glijbaan en een schommel.

Vanaf het terras bieden wij mindervalide mensen de mogelijkheid om in de speelweide te komen.

Speelweide

Aan de voorzijde van het restaurant ligt de speelweide met een kleine kinderboerderij. De speelweide is voorzien van een omheining zodat de kinderen veilig kunnen spelen.

De speelweide heeft een groot springkussen, een klim- en klautertoren met een glijbaan en een schommel. Aan de linkerzijde van de speelweide vindt u onze kinderboederij. Hier vindt u onze geit “Dirkie”, onze pony “Brummetje” en nog wat kleine beestjes.

Speelweide toestellen
Pannenkoek van de maand

Gerechten

Natuurlijk spelen de pannenkoeken de hoofdzaak in dit sfeervolle restaurant, maar ook voor de ”niet-pannenkoek liefhebbers” geeft onze menukaart een ruime keuze. Naast de pannenkoekenkaart is er een ”kleine kaart” met heerlijke lunchgerechten.

Wanneer u van lekker eten houdt, bent u in een ongedwonge sfeer van harte welkom bij Pannenkoekerie ’t Veldhuis.

Ons team

Bij Pannenkoekerie t’ Veldhuis staan onze service en gerechten centraal. Onder leiding van Richard Stoltenborg en Margarethe van Wijk zorgen wij er voor dat er elke dag een enthousaist team klaar staat om onze heerlijke gerechten te serveren. Samen met al onze medewerkers zorgen we voor een gezellige en warme sfeer.