fbpx
logo pannenkoekerie t veldhuis

Een gezellige plek
voor jong en oud

Over
Pannenkoekerie 't Veldhuis

Op een centraal gelegen locatie midden in het Groene Hart vind je Pannenkoekerie ’t Veldhuis. Een pannenkoekenboerderij met speelweide, mini-kinderboerderij en gedeeltelijk (verwarmd) overdekt terras gericht op het zuiden. In het vroege voorjaar kun je met een hapje en een drankje genieten van het voorjaarszonnetje.

Pannenkoekerie 't Veldhuis Serre
Bediening met pannenkoeken

Uitgebreide speelweide

Aangrenzend aan het terras is de speelweide, waar de kinderen zich geen moment zullen vervelen. De speelweide heeft een groot springkussen, draaimollen, mini-kinderboerderij, een klim- en klautertoren met een glijbaan en schommel.

 

 

Kind speelt 4 op een rij
Klein speeltuin

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? Pannenkoekerie ’t Veldhuis is de perfecte locatie voor groeps- en bedrijfsactiviteiten. We beschikken over 75 zitplaatsen in een sfeervol ingerichte opkamer met openhaard. Niet genoeg? Dan kunnen we de kamer uitbreiden met 30 extra zitplaatsen.

De kamers zijn geschikt voor groepsdiners, lunch, feestjes, borrels, vergaderingen, presentaties en bijenkomsten. Door de centrale ligging is het makkelijk bereikbaar met de auto vanaf de A12 en de N11. Ons parkeerterrein beschikt over 80 parkeerplaatsen en de mogelijkheid voor het parkeren met een bus. Kom je liever met de fiets? Geen probleem! Ook hier hebben wij voldoende plaats voor.

Pannenkoekerie t veldhuis binnen
Groep met terras buiten